狗仔隊 係你們出動時侯!


  

旺角漒水狂徒再現

鏹水狂位徒一再挑戰警方,  警察其實處於頗被動之位.  又話裝天眼, 又要懸紅, 但罪行一而再, 再而三地發生.

狗仔隊, 你們在那兒呀?  難道你們祇是識得影走光照, 誰人與誰人偷情嗎!  甚麼東周壹周笨周乜周,  出出你們的精英吧,  祇要攝得兇徒真面目, 既可為民除害, 又有新聞價值, 更可建立正面形象, 還可拿獎金六十萬大元.

狗仔隊, what are you waiting for? move … move … move!!

廣告

8 responses to “狗仔隊 係你們出動時侯!

  1. 唔止狗仔隊要做嘢,所有市民都要齊心揪出呢條人渣呀!
    懸紅已出到九十萬了。

  2. 昨日在樓下聽到師奶話:「捉到佢,切肉,洒鹽……」嘩,師奶都幾狠喎,不過我都唔反對。

  3. 唔好,用狗屎掟佢﹗

  4. 叫佢食埋佢囉。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s